neděle 3. června 2012

STÁLÉ ZMĚNY.

AHOJ :)

Jelikož s blogem stále teprve začínám a opravdu nikdy jindy jsem ho neměla, tak se tu ještě nedokážu moc orientovat. Stále hledám na internetu všelijaké návody, pomůcky, rady jak s čím zacházet.
Proto vás prosím,kdyby jste někdo měl nějaký dobrý zdroj, kam by jsem se mohla podívat, tak za něj budu opravdu moc ráda. Změny tady stále budou probíhat a budu do toho zahrnovat i každodenní články, aby vám tu něco přibývalo. Jen se nedivte když občas můj blog bude zrovna v nějaké změně, chci to dát dokupy co nejdřív a byla bych nejradši aby to bylo už dnes, ale tak uvidíme. Pořádně se na to podívám a zapracuju. Děkuju taky těm, co mi přejete úspěchy, snad nějaký budou. :-) 
Držte mi palce a prosím,kdyby jste někdo věděl, tak mi napište. Zatím pěkný den, mějte se :)


Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

3 komentářů:

Tereza řekl(a)... at 3. června 2012 v 18:09

pěkná fotka, sluší ti to)
xoxo
http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

porridge-lover řekl(a)... at 3. června 2012 v 18:24

Ahoj, ak nevieš čo a ako tak sa určite pozri na túto stránku: http://silvidesign.blogspot.sk/ , každý pondelok sú tam nové tipy na blog. A ak by si niečo nevedela, kľudne sa spýtaj mňa (môj e-mail: little-big-girl@azet.sk), mám blog už rok tak niečo by som ti hádam vedela poradiť. Prajem veľa šťastia pri začínaní, sledujem :)

Sim řekl(a)... at 3. června 2012 v 19:09

vitaj :) navstiv nas, komentuj, sleduj... co len chces :);)

http://fashovv.blogspot.com

Okomentovat

Děkuji za Tvůj komentář!:-)